Telecomunicacions: AA Punt: Una caguerà darrere d’una atra

¿qui dona mes? ¿Qui fa la caguerà mes gran?

Aixo deuen de pensar en AA Punt, la nova ferramenta d’altaveu del regim. El nou altaveu de Compromis. Hem passat de TelePP a TeleOltra, mes de lo mateix.

Porten uns dies d’emissio i les cagades son prou evidents. Un canal de propaganda que paguem tots els valencians en nostres imposts i que ya es tot un pou sense fondo. La directora, Ampar Marco es amiga personal de Monica Oltra i Compromis. Ademes era la corresponsal de la TV3 en Valencia, en lo que la seua llinia catalanista està mes que clara.

Primer dia i camisetes de “democracia” aludint a l’independentisme catala

Primer dia d’emissio i camiseta independentista

Començaren les emissions el primer dia i ya va apareixer un convidat en una camiseta de “Llibertat presos politics” Democracia. Una reivindicacio de l’independentisme català que no te cabuda en una televisio que vullga representar als valencians.

Aparegueren el primer dia camisetes i vestimentes grogues en els presentadors de AA Punt. ¿Clara referencia als politics independentistes presos per les seues accions?.Tambe es varen fer reportages en entitats de Compromis com Escola Valenciana. Una entitat que demana la reciprocitat i que es veja la Cadena Autonomica Catalana, Balear i Valenciana en el territori dels seus “països catalans” inventats. Escola Valenciana quin president en Castelló era l’actual Conseller d’Educacio de Compromis Vicent Marzá. Una entitat de marcat caracter catalanista i independentista. Una entitat que el primer dia va tindre un ampli reportage en la catalanista teleoltra de AA Punt.

AA Punt no vol medir les audiencies

El nou canal que paguem TOTS els valencians, es nega, de moment, a medir la seua audiencia real, i no es vol sometre a les entitats independents que medixen la quota d’audiencia. ¿Tenen por al fracas?¿A cas tenen por de que TeleOltra no siga la televisio dels valencians?. Ara mateixa, es l’unica televisio autonomica que no vol medir l’audiencia real. L’unica publica de tota Espanya.

L’Aquarius no era d’interes. No n’hi havien diners suficients

AA Punt no va donar en directe l’arribada dels migrants de l’Aquarius, a soles varen gravar un reportage, a pesar de ser la noticia de la semana i d’interes general. es varen excusar en que com no tenen prou diners, encara no tenen mijos suficients. Una actitut victimista per justificar este pou sense fondo de tirar al fem els diners de tots els valencians. Es varen passar mes temps fent entrevistes a Monica Oltra sobre els migrants que en parlar de les propies persones en sí. Una clara manipulacio politica d’arprofitar-se de la situacio d’estes persones.

La cagada de “Les Falles d’Alacant”

Puix arriben les Fogueres de Sant Joan i les carencies han sigut monumentals, es mes, la cagada es monumental. Començen la retransmissio de la Cremà de les Fogueres del 2018 i parlen de les Falles… fins en quatre ocasions varen dir que estaven en les Falles d’Alacant, confonent dos festes molt conegudes en nostres terres. Barrejant les dos festes mes importants, i donant una image molt poc professional. Les Fogueres es mereixen un respecte i fins a quatre voltes varen ser ningunejades pels “professionals” de la Televisio AA Punt o Tele Oltra.

Mateixos erros de Canal 9

No podem consentir seguir ficant diners en teleoltra. Els poc dies d’emissio han demostrat la seua inoperancia i inutilitat. S’ha convertit en la tele de Monica Oltra i el seu altaveu. Ya han comes en pocs dies els mateixos erros del passat que va fer el PP en Canal 9 i que tant criticaren des de l’oposicio el Psoe, podemos i Compromis. Mateixes accions que abans criticaven, en rao, i ara fan exactament al milimetre.

Es per aixo que des d’AVANT demanem el tancament i tornar a l’inici d’este desficaci, volem una televisio de TOTS els valencians. Un canal que informe i no desinforme. Un mig  que no siga una agencia de colocacio d’estomacs agraïts i d’afins al partit del govern. Una televisio plural i en valencià.

 

 

Los comentarios están cerrados.