¿Adoctrinament d’À Punt?

À Punt o la sucursal de TV3

La nova televisio AA Punt ( eixe es el nom real en el registre de patents i marques), roda noves propostes de ficcio. La cadena porta mes de 50.000.000€ i la dirigix la ex-redactora de TV3 Ampar Marco, amiga personal de Monica Oltra i molt afi a Compromis. Una cadena publica valenciana que ha contractat “a dit” via bolsa de treball en criteris no clars a vora 500 persones. 

À Punt encara no te audiencia, ya que porta tres mesos i CAP empresa ha medit oficialment la seua audiencia. Les estimacions parlen de vora 30.000 espectadors al dia. Una sifra molt discreta per a tal desplegament de mijos i diners, que la situa a la coa de les televisions. Molt per darrere de locals privades molt mes modestes.

Directora d’informatius una nacionalista catalana de Menorca, ex-consellera del govern balear

Puix be, Ampar Marco  va nomenar com a  Directora d’Informatius a la ex-consellera de transparencia del govern Balear, Esperanza Camps, menorquina afi al nacionalisme catala de Balears. Tambe a César Martí, productor audiovisual i ex-president de AVANT PRODUCTORS AUDIOVISUALS. Esta federacio engloba al productors audiovisuals. Els mateixos que oferixen ara a À Punt les seues idees i proyectes. Martí es qui ha de decidir ara quins son el continguts, l’home fort de la “parrilla”. Decidix qui precissament era part dels que han generat eixos proyectes.

U d’eixos proyectes que va dur cap avant el propi Martí es el que ara roda per a À Punt Albena Produccions, “La Forastera”. Ara vos passem a contar la trama que han alvançat als mijos des d’À Punt.

La polemica serie de “La Forastera” que ya està acabant el rodage.

La Forastera es l’historia de una dona que per motius de treball, es queda sense faena. una valenciana afincada en Barcelona molts anys i que torna junt a sa mare a la Ciutat de Valencia. Sa mare s’ha anat a viure a un poble llunt de la Ciutat. I ella acaba anant en ella, convertint-se en la forastera. -Fins ahi tot prou normal-.

El tema es que ella, de gran capital te grans problemes d’adaptacio en el mon rural. I si aço siguera poc, el seu home es independentiste catala. Aci la trama es complica perque expliquen des d’À Punt “es de tanta actualitat” que es parla del “procés” des de dins. Tambe dels temes tabus per als valencians, de com se veu dit proces i els problemes entre valencians i catalans…

L’Alqueria Blanca “no era suficientment digna per a À Punt…

Recordem que va ser la propia Ampar Marco la que va tancar la porta a la volguda serie de “L’Alqueria Blanca” perque considerava no arreplegava el sentiment i valors dels valencians prou…Pareix que era necessari referencies als països i a catalunya per a ser prou “digna” d’ À Punt.

¿Adoctrinament? ¿En À Punt fan de juge sent part? No podem consentir que en diners publics s’utilicen per a fer promocio de l’independentisme ranci catalaniste.

De TelePP a TeleCompromis…per a AVANT i per a molts valencians

A la fi esta televisio cada dia, està convertint-se en TeleCompromis i TeleOltra. “Hem passat de TelePP a TeleOltra, just s’ha fet lo que es denunciava abans“, afirma Vicent Bellvís, Secretari General d’AVANT. “À Punt s’ha convertit en el nou joguet de Compromis, una cara ferramenta de propaganda dels seus postulats. A on la transparencia i la pluralitat estan desaparegudes“.

Alguns se venen per quatre cacaus i necessiten traure el cap en la tele per a promocionar-se

¿Sera per aixo que molts valencians hem donat l’esquena a este engendro catalaniste, opac i res plural?. A pesar d’aixo son moltes les persones que estan colaborant i en nomina. O que s’han venut per uns cacaus, com sempre passa en la vida.

Los comentarios están cerrados.