Castello paga actes “per la republica”, mapes dels països catalans i acuacions en cantants nuets.

l’Ajuntament de Castello governat per el PSPV junt a Compromis organisa concerts i activitats.

El propi Ajuntament de Castello organisa una serie d’activitats per tal de celebrar l’aniversari de les “Normes de Castello”. Estes Bases ortografiques, realment era un intent de ficar una llengua en comu per a poder expressar-se entre territoris diferents. Ya que entenien no parlaven llengües iguals en Catalunya, Valencia i Balears.

Entre les activitats figuren mapes dels països catalans i banderes exigint la Tercera Republica. En diners publics s’han pagat activitats fomentades a l’odi entre els valencians denunciem des d’AVANT. “Qui no pensa com ells i les seues idees malaltes dels supostos països es un enemic. Estos erudits, en diners publics, fomenten l’odi i no tenen cap problema en utilisar la violencia per a adoctrinar. Es una nou fascisme que s’autodenomina com a  “antifascistes”. destaca el Secretari General d’AVANT, Vicent M. Bellvís.

Amparo Marco, alcaldessa del PSPV, governa junt a Compromis. Les activitats, fomentant els països i en banderes alienes al nostre territori foren organisades des del propi consistori municipal.

Ademes, el fi de festa va ser una actuacio davant de menors d’edat, en el que el propi cantant s’anava despullant. A la fi, a  soles es va quedar en una boa de plomes tapant els seus genitals. Tot un espectacul pagat en diners publics. Des d’AVANT Castello anem a demanar explicacions per estos fets i volem saber els diners gastats en fomentar l’odi.

Cartell que promociona un acte independentista. Repartit en la fira organisada per l’Ajuntament de Castello

Los comentarios están cerrados.