Politica: Chimo Puig s’agenolla davant Pedro Sanchez

El Palau de la Generalitat s’agenolla davant de Madrit.

Chimo Puig s’agenolla davant de Pedro Sanchez. No es a soles un titular, es una realitat.

No han passat ni 48h del nomenament oficial del Secretari general del PSOE com a  President del Govern i ya tenim als dirigents dels socialistes valencians rendint pleitesia al seu llider. Els socialistes valencians retiren dos mocions en el Senat per les que volien enmendar els presuposts generals del 2018.

Retirada de les mocions

Els socialistes valencians que tant clamaven per la finançacio, no han tardat ni 48h en retirar la proposta del “Fons Transitori de Finançacio“. Una proposta per dotar enguany de mes diners a la Comunitat Valenciana mentrimentres es debatix el nou model de finançacio autonomica. En paraules de nostre Secretari General Vicent Bellvís. ” No ha tardat ni 48h Chimo Puig a agenollar-se davant el llider del seu partit. A la primera de canvi nos ha venut el que dia que ya no teniem els valencians res que ofrenar a Espanya, puix ha segut el primer en baixar-se del carro.

Tambe ha retirat la mocio per la que es demanaven 38 millons d’euros per al transport metropolità de Valencia. Pareix que lo que fins al divendres era vital, ara passa a ser “prescindible”. En paraules de nostre President Francisco Cano. “Lo que fins ahir era bo, ara es roïn. No podem CAP valencià entendre este canvi de criteri tan absolut. Per desgracia els valencians, castellonencs i alacantins li interessem molt poc a una pandilla de politics preocupats a soles per sí mateix i pels interessos dels seus partits”.

Compromis o l’inutilitat mes absoluta per als valencians mes ab

Monica Oltra i Ribo reunits en Chimo Puig i Pedro Sánchez

L’escandal mes absolut be de la ma de Compromis. Un partit que ha “regalat” els vots de a canvi de una traïcio als valencians. Per lo que es un partit inutil per als interessos valencians.  Compromis ha demostrat una vegada mes no defendre MAI els interessos dels valencians, mes be lo contrari. Ha preferit el seu minut en el telediari que negociar i traure profit per els valencians.

Tots els partits nos utilicen com a moneda de canvi

A la fi, els valencians atra volta siguem moneda de canvi. El tema, va passar en el PP i ara passa el en Psoe.  Pero per desgracia, ademes, Cs mira a Barcelona i Compromis es la marca radical catalanista que no defen els interessos valencians. Des d’AVANT continuem pensant que fins ara els valencians estem orfens de politics que NO NOS TRAICIONEN. 

Des d’AVANT, junt als companyers de dCIDE i Los Verdes lluitarém per defendre els interessos valencians. Ademes, serem coherents ara i sempre.

Los comentarios están cerrados.