Ciutats: Cablejat aeri en la Ciutat

Normativa Municipal de l’Ajuntament de Valencia

Cablejat aeri en l’Avinguda de Blasco Ibañez

Està prohibit el cablejat aeri en la Ciutat de Valencia . Hi ha una normativa municipal per a evitar l’exces de cables que dona una image molt lleja de la Ciutat. Pero pareix que com be diu el refrany “Consells done que per a mi no en tinc”. Es que es el propi ajuntament el que no complix la seua propia normativa municipal. Com en tantes atres ocasions passa, en esta ciutat del caos, a on l’Ajuntament no complix les seues propies ordenançes. Est es un eixemple mes d’eixe cas.

No podem emetre normatives i edictes i cada volta es mes comu que siga el propi consistori el primer que les vulnere.

Vulneracions continues de les normatives.

Totes les Regidories de l’Ajuntament de Valencia   incomplixen normatives propies. D’esta manera recordem que en la passada Fira de Juliol, la Regidoria de Cultura Festiva va tindre que recular. Havia agarrat focos i cablejat a les palmeres de baix del riu, situacio prohibida pel propi Ajuntament. Segons la Regidoria, era per enfocar els espectaculs baix del Palau de la Musica.

Tambe esta regidoria en Nadal sol agarrar als arbres de la Plaça de l’Ajuntament el cablejat de nadal.  Esta situacio AVANT i els seus socis  l’ha denunciat ya atres voltes. 

La Regidoria de Patrimoni es la que mes vulneracions acumula. En els entorns declarats com a Be d’Interes Cultural sol ficar fires i paraetes, en Falles ficant junt a monuments freiduries i kebabs portatils, inclus fent espectaculs pirotecnics a 1 metre de la Basilica, causant danys a la mateixa.

Tambe ara la de Movilitat, fica marquesnes en entorns protegits sense demanar informes a la Conselleria, i vulnerant normatives municipals i de la Generalitat.

Un ajuntament te que predicar en l’eixemple, i des d’AVANT Dcide i Los Verdes denunciem que no es de veres. Son massa les ocassions en que el propi consistori vulnera les seues propies normatives i les lleis de la Generalitat Valenciana. Aço es te que acabar, perque el cablejat aeri en la Ciutat es un eixemple mes.

Los comentarios están cerrados.