Ciutats: L’Ajuntament l’ha tornat a fer

Una atra vegà, l’Ajuntament de Valencia, es va botar la llei de proteccio de senyes (Llei Organica 15/1999 de 13 de decembre de Proteccio de Senyes de Carácter Personal), realisant en ple carrer en el barri de la Malvarrosa, un atra enquesta per a saber per on van les intencions de vot dels ciutadans de Valencia. 

Tenim diversos testimonis de veïns de la Malvarrosa, on s’assegura que en el dia d’ahir, es varen realisar enquestes a peu de carrer en folis en capçalera de l’Ajuntament, i on es preguntaven: ¿et sents més valencià o espanyol? Qualifica els regidors de l’Ajuntament de Valencia (en llista de regidors) Els veus de dretes, esquerres o centre.. ¿Votaràs a Compromís en les proximes eleccions? (la mateixa llista).

Entre atres… Una enquesta prou llarga, on es demanaven senyes personals i ademes es preguntava per temes del barri i sempre acabant en pregunta… en este govern, ¿creus que va a millorar?… Preguntant clarament… ¿a qui votarà en les proximes eleccions? o ¿a qui has votat fins ara?.

Preguntes sobre els canvis de l’EMT,… El problema, es que creguem que el govern municipal de Ribó, torna a vulnerar la llei de proteccio de senyes i a creure’s el CIS (un organisme independent de l’Estat) .

I segons pareix, l’Ajuntament confirma que s’està realisant la dita enquesta. A nosatres, nos arriba la noticia, per cridades de diverses persones pertanyents al grup Torres Blaves que acudix als partits politics demanant ajuda sobre este tema i segons pareix, tan sols, AVANT i els seus socis de Los Verdes Ecopacifistas, s’interessém per este tema, ya que de nou, una atra vegà, som els unics que ho traguem a la llum i ya estem investigant.

Creguem des d’AVANT i Los Verdes Ecopacifistas, que vulnera tots els drets politics individuals i la llei de proteccio de senyes, ya que preguntaven senyes personals, i al portar en els fulls el logotip municipal es per tant el propi Ajuntament el que es el responsable. Es per aixo, que hui mateix, hem acodit a la Ciutat de la Justicia de Valencia a DENUNCIAR a l’Ajuntament per estos fets, i que s’obriguen les diligencies oportunes immediatament.

Defenemen, la llibertat individual i els drets politics, per tant, REBUGEM novament, una enquesta politica feta per Ribo i el Tripartit, i volem saber qui l’encarrega per a exigir el seu CESE IMMEDIAT. 

 

 

Los comentarios están cerrados.