Ciutats: L’Estacio de Denia al descobert

Fa varios dies varem publicar des d’AVANT, que la nova terminal d’autobusos de Denia quin cost era de 250.000€ era un autentic despropossit. Els vehiculs de major tamany no cabien en els andens, i a pesar de la prova el govern municipal del PSOE i Compromis negava l’evidencia una i atra volta.

Resulta que dies despuix, s’ha pogut comprovar que NO n’hi ha vestibul, ni zona d’espera i el rellonge proyectat dalt de la “torre” no apareix. Puix despuix de la polemica, i 250.000€ ara el govern municipal recapacita i reconeix que l’obra no està en condicions, i Compromis per Denia ha demanat perdo per negar l’evidencia, pero es el PSOE el que ara reconeix que s’ha d’actuar.

El ficar de bobos als usuaris i a atres partits com AVANT no fa resoldre esta situacio que es negava, ya es un pas reconeixer la veritat per fi, pero ara la pregunta es que ¿cap membre de la corporacio va pasar per vigilar el proyecte? ¿Els tecnics municipals han visat dit desficaci? ¿Qui aportarà ara els diners per a tornar a refer l’obra?

Des d’AVANT i Los Verdes demanem que s’estudie i s’assenyale al responsable, se li cese i demane explicacions a la constructora i l’arquitecte que signa dit proyecte. No pot ser que 250.000€ es tiren al fem i en l’idea del govern de Compromis-PSOE es ara “ampliar” l’estacio per a ficar zones d’espera, en bancs i una zona a on capien els autobusos. S’ha de saber gestionar i solucionar els problemes i negar l’evidencia es un cami molt equivocat.

Recordem, que quan recepciona l’obra per part dels Ajuntaments, es obligacio d’estos comprovar que està tot correcte. Ademes, s’ha de donar el permis o llicencia d’apertura. ¿El tenim?

Los comentarios están cerrados.