Ciutats: Obres ridicules i mal fetes

Obres que no se finalisen correctament i donen pas a actuacions com estes… Nostres companyers d’ AVANT i Los Verdes de Benidorm, nos envien esta actuacio que ha fet l’Ajuntament de Benidorm en el Carrer Acacias front al numero 5. Com se pot vore en la foto ya no gasten ni per a ficar taulell de carrer. 

Esta “chapuza” de ciment, l’han fet despuix de 5 mesos demanant el mateix veïnat de la Colonia Madrid, que s’actuara en el carrer, ya que havia acumulat prou de desperfectes i caigudes de varies persones. L’Ajuntament, deuria d’haver ficat remei i tan sols vore arribar la queixa al consistori, tindrien que haver actuat.

No entenem com l’Ajuntament de Benidorm, ha tardat tant de temps en “arreglar” este carrer i damunt ha fet este desficaci que dona una image pesima de la ciutat i on nomes en recaudacio de l’IBI, es per a haver ficat taulells en condicions.

Des d’AVANT i Los Verdes de Benidorm, demanem a nostres Ajuntaments trellat i una #PoliticaDeSolucions, que actuen contra els problemes reals.

Los comentarios están cerrados.