Ciutats: Una estacio on l’autobus gran no cap

L’Ajuntament de Denia, governat per el PSOE en ajuda de Compromis i de dos regidors independents, acaba d’inaugurar una nova terminal d’autobusos. El problema es que els vehiculs de major tamany no caben i no tenen angul de gir per a poder entrar en els molls estrets que ha fet l’Ajuntament, lo que fa que els autobusos de mes tamany no puguen entrar en l’estacio i estacionen en els carrers dels voltants.

El 7 de maig, i despuix de 250.000€ gastats, els autobusos estan aparcats fora de la terminal perque no caben dins, i provocant coes i retencions en tots els carrers proxims.

Tots els autobusos de dos eixos de la companyia Alsa que fa recorreguts de llarga distancia NO CABEN, per lo que no poden entrar en l’estacio, un erro que l’Ajuntament nega, pero la veritat es que despuix de intentar els conductors entrar en els molls, es imposible i per lo tant tenen que aparcar en els carrers i avingudes proximes.

Sí que es de veres, que els autobusos d’un eix mes chicotets, fent maniobra poden cabre, pero els de mes tamany, no tenen angul de gir cap al moll ni tenen espai suficient.

Des d’AVANT / Los Verdes MAI podem entendre estes situacions “curioses” perque es supon que els tecnics i el propi ajuntament ha supervisat el proyecte, i volem que s’assenyale el responsable d’este desficaci i l’Ajuntament pose solucio, perque la sensacio es que part dels 250.000€ gastats s’han anat al fem en una obra que a la fi, deixa molt que desijar i no soluciona els problemes.

Los comentarios están cerrados.