Compromis compromes en l’Independecia

Compromis en el catalanisme mes independentista

La Coalicio de Compromis cada dia està mes compromesa en l’Independencia. El “proces” catala els toca de costat i cada dia donen mes respal a l’entelequia dels seus imaginaris “paisos catalans”. Apareixen en massa ocasions fent apologia del ranci catalanisme. Moltes voltes pareix esta Coalicio de Compromis, mes compromesa en el catalanisme que en defendre els interessos dels valencians. Oblidant quan tenen l’obligacio de defendre els nostres interessos is empre acabaen optant per estar junt a l’independentisme mes ranci i extremista. Molts mijos ya els acusen de ser la CUP valenciana.

Les seues associacions satelit dirigides per carrecs de Compromis

Durant molt de temps, Compromis s’ha caracterisat pel seu respal del moviment catalaniste. Cada volta mes, tant la Coalicio com les seues entitats satelit ( que controlen carrecs de Compromis) donen respal a l’independentisme. Les associacions com El Micalet, presidida per Antonio Pardiñas s’ha significat per organisar les magues de giner.  Pero la veritat, es que esta entitat fa coloquis i actes a favor “dels presos politics”. Com tambe ha organisat actes de l’independentisme mes radical dins de les seues instalacions. 

Associacio El Micalet

Esta fotografia la distribuïx per la ret social de Facebook el propi Antonio Pardiñas, que ademes, pressumix de ser afiliat i dirigent de Compromis. A la volta que presidix la Catalanista El Micalet que rep nombroses i suculentes subvencions publiques des del Ministeri de Cultura ( PP), Generalitat Valenciana ( PSOE) i Ajuntament de Valencia ( Compromis).

Paraeta de la Trobada d’Escoles en Valencia

El cas d’Escola Valenciana

Per una atra banda tenim la Fundacio i Associacio Escola Valenciana, presidida per un atre membre de Compromis, a on l’activitat mes coneguda son les “Trobades” de coleges i instituts de secondaria, i a on lo normal, son vore mapes dels “països catalans”, llaços grocs independentistes o banderes estelades. Tambe cartells demanant la soberania dels valencians, o lo que es lo mateix, la independencia.

El seu antic Vice-president de Castello: l’actual Conseller d’Educacio Vicent Marzá

Esta associacio va tindre com a  vice-president per a Castello al actual Conseller d’Educacio. El Conseller Vicent Marzá ademes es membre de Compromis. Esta associacio rep subvencions de totes les administracions publiques, especialment de la Conselleria d’Educacio.

“Trobada” d’Escola Valenciana

Tambe rep al voltant de 300.000€/any de la Generalitat Valenciana. S’ha de sumar els diners que cada ajuntament i cada Diputacio els donen . Diners per a fer estes “Trobades” o el cinema en catala o el voluntariat llingüistic.

El gran negoci del catalanisme

A la fi es un gran negoci que remou millons d’Euros cada any. Ya que tots estem subvencionant estes activitats en diners publics dels nostres imposts.

El cas d’ACPV

Un acte premeditat que va paralisar la manifestacio

Esta mega associacio es un paraigües que te la Fundacio Octubre, que te com a seu els antics almagasens del Siglo Valenciano. Un gran edifici al que han aportat diners la Generalitat Catalana, i la Generalitat Valenciana. Esta entitat es la organisadora de les manifestacions en les que participen la CUP i fan accions violentes pels carrers de Valencia cada 25 d’Abril i cada 9 d’Octubre. Igualment es manifesten a favor dels “presos politics” i de la Independencia dels seus països. Tambe, eta associacio porta com a paraigües la Editorial 3i4, i atres entitats aparellades dels països catalans.

Totes estes marques satelit al voltant de Compromis. Estes entitats son les que fan les actuacions i menejen a la masa social del ranci catalanisme en les nostres terres valencianes. Compromis els dona respal, i lo mes important, ajuda economica via subvencions millonaries per a que façen este tipo d’activitats.

Compromis en estat pur i dur

Ademes, Compromis per sí mateix ya fa independentisme o apologia del mateix. Apareguent en moltissimes fotografies junt a estelades sense cap rubor. Tambe atres membres de Compromis com el propi Conseller o la Vice-Presidenta de la GVA han declarat estar a favor d’eixa idea dels països. De fet, el responsable de Treball de la Generalitat Valenciana esta semana ha estat en un foro fet en  Catalunya, en un acte de respal als “presos politics”. Mostrant la seua pijor cara, de nou, Compromis. Com tambe arreplegaven atres mijos, han estat en manifestacions pels “presos politics”.

L’hora dels valencians, l’hora d’AVANT

Es per aixo que ya es l’hora de que els Valencians i Valencianes tingam un partit propi. Un partit que des del respecte a la Constitucio, defenga els interessos dels valencians, castellonencs i alacantins. AVANT estem treballant i lluitant per eixa societat plural i igualitaria, de respecte i fugint d’extremismes i de la violencia.

 

 

Los comentarios están cerrados.