Cultura: Acabaren com el ball de Torrent

Paraules del Sr. Pere Fuset: “Putos mafiosos, indecentes y sinvergüenzas“.

I el menjar de convivencia de Junta Central Fallera acabà com el Ball de Torrent… ahir dissabte a mig dia, en la jornada de convivencia de JCF i encara en el cafe, el regidor de Compromis, Pere Fuset, president de JCF s’ha acostat a la taula dels presidents de les agrupacions falleres i els ha dit en veu alta: “putos mafiosos, indecentes y sinvergüenzas” i el tema ha anat a mes, fins a que han eixit a la terrassa del restaurant en la que ha recriminat al president de la Interagrupacio ” Tú vete de manifestación”… i a la fi han tingut els presents que separar-los. 

Un Pere Fuset, ravaler, que ha perdut, de nou, els papers en public, i que ha mostrat la seua pijor cara. Atra vegada ficant al mon faller en el candeler i està conseguint les falles siguen simbol de polemica constant. 

I esta vegada es perque els Presidents han fet un comunicat per UNANIMITAT mostrant de nou, el seu descontent en la gestio de Fuset, esta vegada perque de forma Unilateral, ha partit la Dansà a la Mare De Deu, expulsant a una tre dia al mon faller, i fent una Dansà “profesional” en la que s’ha convidat a la Fallera Major de Valencia a ballar pero NO a la seua Cort. En eixes condicions ya la semana passada va dimitir de la JCF qui actuaba com a professor de ball per tal polemica i mostrant el seu rebuig.

Es per aixo, que AVANT i Los Verdes ecopacifistas anem a exigir i demar per registre al senyor Ribó, el CESE INMEDIAT de Fuset com a Regidor de Cultura Festiva, ya que no se pot permetre ni un minut mes, que una persona, vaja comportant-se com un camorrista mes, i sent el President de JCF.

Considerém que la gestio de Fuset es MOLT NEGATIVA. creant polemiques antinaturals, que si l’enquesta fallera, que si les normes de vestimenta, el plante als presidents de falla o inclus les acusacions als mateixos presidents. Es per aixo que ya no entenem que esta persona puga representar ni un minut mes al Mon Festiu de la Ciutat a no ser que al senyor Ribó se la bufe la gamba tot lo que te que vorer en el mon Faller, Vicentí,… a on ha deixat una image prou negativa Pere Fuset.

Los comentarios están cerrados.