Ciutats: El canvi que mai arriba a la Ciutat de Valencia

L’ajuntament dels falsos eslogans.

Nou regidors de Compromis que no atenen als veïns i venen FUM

El canvi que mai arriba al Maritim de la Ciutat de Valencia. El conegut com Maritim de la Ciutat de Valencia s’exten des de Nazaret, Grao, Canyamelar, Cabanyal, Cap de França i Malvarrosa de sur a nort. I terra cap a dins tenim barris com Betero, Camins al Grao, Algiros, Illa Perduda, La Cadena, Ciutat Jardi i L’Amistat principalment.

Tenim una poblacio de vora 100.000 persones que no veuen CAP canvi a millor en els seus barris. Es mes, llunt d’aixo, veuen com la neteja es molt roïna. Si mirem la jardineria es escasa, i va despareguent poc a poc. Si parlem de Seguritat, la Policia Local ha desparegut casi per complet, a soles apareix en temes de molta urgencia o per a recaudar i multar.

Una situacio que contrasta en el lema de Compromis en l’Ajuntament de “El canvi no para”. El canvi a pijor sera en tot cas.

Nazaret incomunicat i oblidat

Vies que van a CAP lloc

Nazaret seguix incomunicat i l’autobus que tenien per arribar a la plaja de Les Arenes o La Malvarrosa ha desaparegut gracies a Grezzi.  Continua sent un barri en moltes deficiencies d’infraestructures. Tenen un Quartell de la Guardia Civil en lo mig que dona llastima i en perill de caiguda a terra. A soles es vislumbra  llum gracies al Levante UD. Este club  porta anys darrere dels terrenys que es desafectaràn pel port en 2026.  El Llevant vol construir alli la seua ciutat deportiva.

La famosa llinia de metro/tranvia que els conectaria en el centre de Valencia i les arees comercials del Saler, ya estan farts de sentir que pronte aplegarà. Pero mai es concreta el compromis pressupostari. I Ribó va arrancar part del raïls que no s’utilisaven.

El Grao, el barri al que l’Ajuntament impon proyectes contra el veïnat

El Grao encara està pendent del soterrament de les vies de Renfe. Estes vies ixen a superficie en mig del barri i no permitixen la connexio de l’av de França en la Mar. No se pot concretar este barri i el final del Llit del Turia que duu anys esperant. Ara ademes, els “imposen” uns mamotretos de finques que vol ficar Ribó damunt del proyecte d’un jardi, junt a les naus de la Cross. Tambe junt al Port l’Ajuntament proyecta un gran hotel de mes de 30 pisos que els taparia les uniques vistes i troç que mira a la mar en el Port. Els veïns diuen que es l’unic troç per a on entra la brisa de la mar.

Canyamelar brut i en espais deixats perdre

El Canyamelar seguix en la Plaça del Rosari mes bruta que mai i que ha deixat perdre la seua font. Promeses de un nou proyecte, pero sempre es queden en aixo, idees que mai es concreten. La neteja deixa molt que desijar. Este barri s’està convertint en el nou Magaluf, a on l’Ajuntament ven o promociona la venda de edificis per a pisos turistics, per a extrangers o per a temes de turisme. Estàn expulsant a la gent del seu barri de sempre i manipulant els preus que ya son carissims, als que soles opten els extrangers.

El Far West del Cabanyal

El Cabanyal es el Far West. L’Ajuntament enten el canvi com l’ampliacio de voreres en una zona molt concreta. Un nou disseny que ha “oblidat” la jardineria, estan els forats pero mai apareixen els arbres despuix de mesos acabades les voreres. 

La zona “0” seguix plena de persones que venen sustancies estupefacients i ocupen vivendes. La degradacio es molt notable i profunda. La solucio municipal va ser ficar una “comisaria de policia”. En el mig d’un solar ficaren la caseta d’obra, pegaren el cartell de Policia Local de Valencia. Els veïns nos conten encara no han vist en 10 mesos un sol agent que haja entrat. sempre està tancada. Un atra actuacio “espectacul” sense res darrere. Esta semana a 15m de la caseta es va cremar un vehicul inclus. La Plaça Llorenç de la Flor està abandonada. Si mirem als bloc portuaris la degradacio es notable, la neteja ni ha passat en mesos i la delinqüencia es notable.

Caseta d’obra sempre tancada i nostre Secretari General comprovant està tancada

Lloc a on es va cremar el vehicul esta semana

Actualitat del Cabanyal

Solars i degradacio de la zona zero

La Malvarrosa que mai florix com a barri

La Malvarrosa es un barri que no te infraestructures culturals per a la seua poblacio. No tenen un centre cultural ni social. Te molts espais per ajardinar i urbanisar, moltes plaçes de ciment i pedra sense jocs per als chiquets i sense espai per als majors. Un barri ofegat per les vies de Renfe i la falta de llocs per al descans. A soles poden acodir a la plaja i el problema d’aparcament es notable en estiu.

Fotografia:Las Provincias. Fotografia de Bomber llevant aigua de la Plaça Musico Antonio Eiximeno

Puix be, encara Ribo i Monica Oltra tenen la cara dura de anar al barri i traure pit i dir “en canvi no para”.  Puix no senyor, si els veïns se queixaren dels ultims anys del PP i del seu abando, en el govern del Titanic encara es pijor. Tenim la mateixa politica d’abando, a soles han sabut fer carrils bici i fotre el transport public. Pero no vincular els barris i millorar-los en lo que necessiten els seus veïns. Governar d’esquenes al poble ne te conseqüencies i vostes les van a pagar.

Comu denominador en el Maritim

El Comu denominador d’estos barris del Maritim es la seua invisibilitat en l’Ajuntament. Els regidors tant de l’equip de govern com de l’oposicio no passejen pels seus carrers i prenen nota de les necessitats.  En AVANT ho fem, charrem en els veïns i pronte presentarém un proyecte integral per al Maritim. Un proyecte que arreplega moltes de les reivindicacions dels veïns que l’Ajuntament de Valencia mai aten.

Perque en AVANT nos agrada el Maritim. En AVANT creguem en ell. Pensem que la politica del PP era erronea i la del tripartit nefasta i falsa, sense cap de contingut. Volem creure en la seua gent i en el potencial del Maritim. 

Los comentarios están cerrados.