Politica: El pensament unic

El pensament unic

El pensament unic, el fascisme dictatorial, nos fa pensar en epoques passades. Molts pensavem que l’epoca del dictador Franco havia passat, el seu fascisme ideologic era cosa del passat. Res mes llunt de la realitat, i es que eixa forma de ser que o penses com yo o no caps en esta societat pareix que ha tornat. La definicio de la RAE del fascisme es clara.

“Moviment politic i social de caracter totalitari (…) que es caracterisaba pel corporativisme i l’exaltacio nacionalista”

El concert dels independentistes Ebri Knight

Esta semana despuix de la cancelacio del concert del grup catalanista Ebri Knight tenim que vore esta definicio de nou. El grup de musica independentista que es caracterisa per banderes estelades i llenguage belicista. Anaven a presentar el seu disc “Guerrilla” als seus “països catalans”. La cancelacio per part d’AMSTEL ART pareix ha sigut a la fi per motius administratius. L’advertencia del seu radicalisme feta per AVANT pareix que ha pesat tambe i prou, pero a la fi la negativa a comportar-se del grup per contrat i la negativa de no deteriorar l’Edifici Veles e Vents ha sigut determinant.

AVANT garant de la llegalitat

Encara que la cancelacio siguera donat el seu radicalisme absolut, no se pot consentir esta caça de bruïxes. Es mes les declaracions per Twitter del diputat de Compromis Josep Nadal ha ences el tem mes. este cantant catalaniste radical, que sempre fa apologia dels seus països catalanistes i odi a qui no pensa com ell ha esclatat. A nostre Secretari General se l’ha amenaçat per twitter gracies a Josep Nadal. Este diputat ha calificat d’extrema dreta a un mig de comunicacio, Valencia News, per publicar una nota de prensa nostra. Tambe el “Diari” Publico, proxim a l’extrema esquerra, califica a este partit de violent, d’extrema dreta. 

Si no penses com ells, eres d’extrema dreta i no tens dret a res.

Pareix ser que esta afirmacio, es certa de nou, si vols defendre la llegalitat i la pau, resulta que eres un violent, si vols defendr lo teu, eres un radical d’extrema dreta, a soles nos faltava les declaracions de Valencia En Comu, Podemos, que nos califica d’extrema dreta per no pensar com ells. Pareix ser que si no eres radical, catalanista, d’extrema esquerra, eres d’extrema dreta i violent.

El cas d’AVANT

AVANT, partit valencianiste, ara, junt a Dcide, Esquerra centrista espanyola, i Los Verdes, ecologiste, de centre i pacifista, estem en el ·”limbo” politic… Per a l’extrema dreta som d’esquerres, per als nacionalistes, siguem espanyolistes, per als espanyolistes, nacionalistes i per a l’extrema esquerra siguem violents i radicals de dretes… Igual algu li pot ficar “el cascabel” al gat…  I segons pareix que per als uns i per als atres, si no penses com ells, eres lo pijor…

El totalitarisme d’extrema dreta i extrema esquerra es vergonyos i casi s’aproxima al fascisme ideologis a on o penses com ells o no tens CAP dret. A la fi, es lo mateix, radicalismes extremistes siguen de dretes o d’esquerres.

Nosatres anem a continuar lluitant per defendre la llegalitat, la Constitucio Espanyola, i nostre Estatut d’Autonomia.

 

Los comentarios están cerrados.