Els salvadors dels tres ancians

Una tromba inesperada d’aigua

Els salvadors de tres ancions, estos son els fets.Dumenge passat, les pluges generalisades eren molt fortes. Tres ancians per fugir de possibles inundacions, agarraren el vehicul. Eren dos homens de 77 i 83 anys i una dona discapacitada de 75 anys d’edat. Passaren per un cami agricola, u de tants que n’hi ha en nostra Comunitat. Junt al Barranc dels Algarins, en Alginet, i es va desbordar i els va tirar de la carretera cam a un camp de tarongers. En pocs minuts el camp es va omplir d’aigua i va perillar la vida dels tres ocupants del vehicul.

A la crida d’auxili van acodir la Guardia Civil, la Policia Local, i Bombers. En este cas bombers dels parcs de Silla i Catarroja, ademes del sargent en Cap dels Bombers d’Alzira i l’oficial de guardia. Pero van ser Raul, Esther, Davit i Juanin els que no se ho varen pensar. Quatre Guardia Civils que varen arriscar la seua vida per salvar als tres ancians. Junt als Bombers del Consorci Provincial varen salvar als tres ancians del perill de ofegar-se. Perque ya el nivell d’aigua era molt alt i revestien perill les vides dels tres ancians.

Hem de donar les gracies als Bombers i als Guardies Civils i demes implicats. Davant de una situacio de perill de la vida de tres persones majors, varen actuar rapidament per impedir un fatal desenllaç.

Mides correctores d’AVANT

Des d’AVANT demanem protocols per a quan se donen estes situacions, estiguen previstes mides de contencio i de proteccio de la poblacio. Unes mides que hui no son suficients, ya que seguim observant vehiculs que travessen llocs perillosos.

AVANT junt a dCIDE i Los Verdes anem a demanar la revisio dels protocols d’actuacio d’emergencies. Una revisio a nivell local i comarcal de totes les poblacions valencianes. En un protocol a on TOTS els cosos de seguritat estiguen implicats i informats a temps real.

Los comentarios están cerrados.