Juny es el mes de la Igualtat i la Diversitat

Juny es el mes de la Igualtat i de la diversitat

El ArcIris,es la bandera LGTBI

Juny es el mes de l’IGUALTAT, de la DIVERSITAT. I es que en este mes es celebra el denominat orgull. Esta festa es la festa de la Comunitat LGTBI ( Lesbianes, Gais, Transexuals, Bisexuals i Intersexuals). Es una cita en el calendari per a reivindicar IGUALTAT i RESPECTE, per a fer visible una realitat sexual, que no te per que ser la majoritaria. Una Llibertat de ser com u vol ser. Una festa per a reivindicar la llibertat de l’amor, que a voltes no enten de sexes i l’AMOR com sentiment universal pot apareixer de moltes maneres.

Les reivindicacions de l’Orgull lGTBI

La festa de l’Orgull prove  del 28 de juny, dia en que es conmemoren els Disturbis d’Stonewall (Nova York) de 1969. Una cita que va marcar l’inici del moviment de lliberacio homosexual. La nocio basica de l’Orgull LGTBI residix en que u no deu d’avergonyir-se’n mai de la seua identitat sexual, s’ha d’acceptar, i respectar als demes. esta festa reivindica els dret de les persones a la seua diversitat. recordem que en molts paisos del mon està penat fins en la mort, el ser homosexual. Tambe en Europa, en Rusia es perseguix als homosexuals. Hem de fer fora eixes idees rancies de que se pot curar, de que es un trastorn. la Eleccio i la llibertat son propies de cadau, i mai es deuen coartar.

El amor com a sentiment universal

En alguns països del mon es tanquen i condemnen a les persones per ser homosexuals.

Quan u veu a una parella del mateix sexe, es veu amor, es veu un sentiment que no enten de sexualitat, siguen homens, dones, heterosexuals, homosexuals, intersexuals, bisexuals o transexuals. El amor es un sentiment universal al que tots i totes tenim dret

Encara queda molt per fer

Per a AVANT es molt important incidir en que encara queda molt per fer, molt per reivindicar, els problemes els tenim davant de nosatres, s’ha d’incidir en la normalisacio  de la vida. Per a uns vore l’Orgull i a voltes la seua extridencia, es l’excusa perfecta per a criticar als gais. L’excusa per carregar contra totes les persones, perque uns quans durant un rato, fan extridencies i monten un circ. Uns atres, inclus dels anomenats com politics, es l’excusa perfecta per a comprar-se una camisa hawaiana i fer-se la foto, buscant el vot.

En paraules de nostre Secretari General d’AVANT. “Yo a diferencia d’atres, no me disfrasse quan ixc al carrer tots els matins. Eixe es un eixemple molt roïn. Igualment estem preocupats per l’augment de les agressions homofobes en Espanya l’ultim any.  Es mes,a ningu el te que importar quan yo tanque la porta de ma casa si a la fi per la nit, en el llit estic en un home o en una dona.  Sempre que respecte als demes, TOTS m’han de respectar”.

Visibilisacio i normalisacio

Tambe hem d’incidir en la identitat sexual i els problemes del colectiu transexual. Colectiu al que donem el nostre respal absolut, que ells naixen en un cos que nos enten com a  tal. Per tant, la societat els ha de comprendre i ajudar a madurar i a ser les persones que volen ser.

A la fi, la diversitat nos enriquix, i sempre que nos respectem, hem de lluitar per eixa IGUALTAT. A la fi, TOTS siguem persones, i nos mereixem amar, sentir i viure en pau i tranquilitat.

Vos convidem a  fruïr de l’Orgull

Es per aixo que vos convidem a donar respal a les celebracions. No vos quedeu en que com en tots els llocs, a voltes, algunes persones tendixen a exagerar. Alguns inclus a fer espectacul per a cridar l’atencio. Perque tots tenim dret al nostre minut de gloria i de protagonisme. Quedeu-vos en que hem de continuar incidint en eixa IGUALTAT entre TOTS i TOTES per a construïr JUNTS una societat avançada . Una societat a on TOTS pugam fruïr de la diversitat i enriquir-nos baix un respecte comu entre TOTS.

AVANT, junt a dCIDE i Los Verdes continuarém lluitant per l’IGUALTAT entre TOTS.

Cartell Festa de l’Orgull de Valencia Ciutat

Los comentarios están cerrados.