Politica: La corrupcio per sistema

La corrupcio per sistema

Esta semana hem pogut comprobar com la politica te la corrupcio per sistema. Esta semana, s’ha detingut al ex-alcalde de Benidorm i ex-president de la Generalitat Valenciana Eduardo Zaplana. Tambe una atre jujat ha emes una sentencia en la que afirma la culpabilitat de Lluis Barcenas i dona per sentada la caixa “B” del Partit Popular. Tambe s’ha culpabilisat a titul lucratiu a la ex-ministra Mato. A Ana Mato li condemnen a pagar responsabilitat a titul lucratiu. tambe al Partit Popular,” a titul lucratiu” tindrà que tornar els diners que varen deixar de gastar o ingresar, segons califica la Sentencia.

Cas Valencià i el 3% 

La corrupcio per sistema, i especialment greu es el cas Valencià. A on per una “casualitat” han aparegut documentacio i factures de Eduardo Zaplana. Estes factures podrien probar una trama del 3% en certes adjudicacions en l’epoca de la Generalitat Valenciana. Igualment, s’investiga l’adjudicacio per part de la CAM en condicions massa ventajoses de l’hipoteca per a la compra d’una vivenda. A on se deixaba fins a sis anys de carencia de pagament. Despuix les lletres de l’hipoteca serien superiors al seu sou mensual com a Ministre. Esta situacio invalidaria la seua hipoteca per qualsevol banc. Recordem que va ser la CAM ( que va tindre que ser “rescatada” en diners de tots, la caixa que va concedir dita hipoteca.

Hem d’esperar a vore com van les investigacions. Pero pareix que involucra a Cotino, a Zaplana i a antics alts carrecs del PP en la Comunitat Valenciana. Gent que ha ocupat responsabilitats de govern.

La renovacio del PP que mai ha aparegut

El problema que te el PP de la Comunitat Valenciana es que no s’ha renovat. No han fet progressar a gent nova, noves aires, noves cares. Pareix que la solucio adoptada es antiga: des de Madrit buscar una persona de la seua confiança per a poder dirigir la politica des de Madrit. Isabel Bonig aplica la seua ma dictada per Madrit. Ara, el canvi mai arriba i pareix ya es massa tart per a vendre noves politiques que no fan. Ara, el PP  juga al valencianisme, quan mai ho ha practicat. Ademes, tambe juga a ser el bo, pero mai ha demanat disculpes ni s’ha renovat. A la fi, igual que li va passar a Unio Valenciana, el PP te la mateixa malediccio.

La malediccio del PP

Per als seus votants, el PP de Madrit es el PP que es va carregar a Rita Barberá. Per als atres, son les mateixes cares de sempre, i no se veu CAP renovacio. Este es un problema que arrastra la politica valenciana, ya que en el PSOE patix del mateix mal, son els mateixos de fa vint anys. 

La gent d’AVANT, Dcide i Los Verdes volem renovar eixa politica i anem a portar el trellat a la politica. Anem a treballar per una #PoliticaDeSolucions

 

 

Los comentarios están cerrados.