La desconexio entre regidories de l’Ajuntament “desastre” de Valencia

El que sempre ix perjudicat: el veïnat.

Este dissabte es produïa un macro-concert en la Marina de Valencia. En el descampat sur reconvertit en espai de concerts de nou teniem un concert.

Un concert autorisat per l’Ajuntament de Valencia que una vegada mes congregava en el recinte a milers de persones. L’event denominat “love the tuenti’s” era una proposta de musica remember. L’equip de so era tan brutal que s’escoltava des del primer moment en gran part de la Ciutat. Des de l’Albereda s’escoltava.

Botellot generalisat, i sense agents de Policia Local

El primer problema es que abans d’escomençar el concert, el botello era la tonica dominant a lo llarc dels jardins de la Marina.

el botellot era constant en els jardins de La Marina sense CAP presencia de Policia Local.

El dispositiu policial tornava a ser minim per a la gran cantitat de persones que anaren a la Marina. El concert al que acodiren mes de 10.000persones, un event en el Beach Club en prop de 1500 persones, el Oktober Fest en el Veles e Vents i atres events menors. A la fi prop de 15.000 persones acodiren a la Marina sense CAP dispositiu especial previst. Una Policía Local desapareguda atra volta.

 

Un soroll excessiu que molestava a mija Ciutat

El problema tambe va ser l’exces de soroll en mija Ciutat. I es que el la musica electronica es sentia fins a l’Albereda de Valencia. Les rets socials es varen omplir de denuncies i la policia local va colapsar la seua centraleta. Fins la Regidora de Compromis Gloria Tello es queixava de l’exces de soroll i dia que anava a parlar en la Policía Local.

La propia Gloria Tello afirmava que era el Beach Club el que s’hauria passat de delibelis, pero la veritat es que era el concert de la Marina Sur.

La gracia vingue quan es va descobrir que l’event estava autorisat pel propi Ajuntament de Valencia, i que la regidora Presidenta de la Junta Municipal del Maritim ( Gloria Tello) no sabia res. Estava autorisat pel propi Galiana ( companyers els dos de Compromís).

Ningu va ficar solucions, i la musica d’alt volum continuà fins acabar el concert

Fins a altes hores de la nit el concert va continuar i NINGU va abaixar el volum, ara n’hi ha que buscar responsabilitats. Per a AVANT el problema es la descoordinacio municipal.

Ni els propis regidors de Compromis es fiquen d’acort, manco entre atres regidories que porten Podemos o el PSOE. es per aixo que considerém finiquitat el govern de la Nau.

Un govern fracasat, una cronica d’una mort anunciada i ara descoordinat, incapaç de gestionar els problemes. Sempre a patir els veïns i les veïnes, ya es hora d’un canvi. AVANT anem a ser la teua veu, la veu del veïnat.

 

Los comentarios están cerrados.