La nova politica pero el mateix destarifo

Seguixen els retalls i s’acumulen els problemes, situacio calcada d’abans

Fent un breu repas per l’actulitat politica valenciana continuem observant els mateixos erros de sempre. Siguem els humans els unics animals que caiguem dos voltes en la mateixa pedra. Puix be, els valencians estem en una espiral a on una i atra volta tornem al mateix punt i cometem els mateixos erros. No tenim remei.

Seguixen en els seus carrecs els imputats i investigats, a soles el president de la Diputacio ha dimitit.

Tenim el cas de Divalterra de Diputacio de Valencia i dels nomenaments a dit d’alts carrecs contra els informes negatius de contractacio i intervencio. Un cas que va portar davant del juge  al President de la Diputacio Jorge Rodriguez ( Psoe). Tambe estan imputats l’assesor de presidencia del propi Jorge Rodriguez ( Psoe) i els co-gerents de Divalterra del PSOE i Compromis. Ademes tenim a les persones que seguixen enchufades i cobrant sense anar a treballar. Excepte el president de la Diputacio, que ha dimitit, tots seguixen en el seu carrec sense CAP complicacio. Jorge Rodriguez si be sí ha dimitit de Diputacio, seguix sent l’Alcalde de Ontinyent. Si es roïn per a Diputacio, deu de ser roïn per a ser l’Alcalde d’Ontinyent.

L’Hospital clinic colapsat una vegada mes, pels retalls sanitaris d’estiu

Las Provincias de hui

Seguixen els retalls socials, de fet els retalls sanitaris de l’estiu colapsen els hospitals de la Ciutat de Valencia. l’hospital Clinic de Valencia es colapsa per el tancament de llits. la sala de preingres per temes d’emergencia ahir estaba al 100%. Ahir sis pacients esperaven tambe en el corredor a ser ingressats. Segons els sindicats medics, n’hi han 40 llits tancats. La solucio de la Conselleria de Sanitat es enviar pacients a la sanitat privada, a pesar de tancar llits per “estiu”. Just lo que es criticaba abans des de l’oposicio per part del PSOE, Compromis i Podemos que ara calquen la solucio de la privada.

Folga indefinida d’ambulancies de transport de pacients

Fotografia: El Mundo

El transport sanitari tambe està en folga, per lo que els pacients de l’Arnau de Vilanova ahir tenien que esperar mes de cinc hores a una ambulancia no atesa per a poder desplaçarse. Cinc hores d’espera despuix de tindre en la ma l’alta hospitalaria.

Una folga per les pesimes condicions llaborals dels colectius de professionals que conduïxen les ambulancies i el personal que porten mesos de reivindicacions sense ser ateses per part de la Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana. Porten anys de retallades, en retalls de fins un 20% del seu salari. Si be, Monica Oltra fa tres anys criticaba esta situacio, ara durant tres anys no ha menejat el dit per a revertir la situacio.

Els agents forestals de la Generalitat Valenciana en peu de guerra

Manifestacio de Guardies Forestals. Fotografia de Las Provincias

Els agents forestals de la Generalitat Valenciana començen una folga indefinida per exigir equipacions dignes i condicions de treball. Vehiculs molt antics en grans problemes, el no reconeiximent de que han de conduir eixos vehiculs per part de la Generalitat Valenciana.

Segons els propis agents forestals, els vehiculs tenen mes de 25 anys. Tambe fan falta uniformitats que no son suficients. Ademes els telefons estan molt obsolets. No entenen que des de la Conselleria de Mig Ambient mai els prenen en consideracio, es mes, es volia llevar la catalogacio d’agents a estes persones que cuiden de les nostres montanyes. Diuen ya son tres anys de promeses incomplides. Hui han començat a deixar d’utilisar eixos vehiculs i per tant deixen de patrullar el bosc.

Les escoles infantils porten 3 mesos sense cobrar

Les escoles infantils tornen a denunciar que de nou, la Generalitat els deu les ajudes. Tres mesos porten de retras en les ajudes. Impagaments de tres mesos de les ajudes als pares i que de nou en estiu colpejen l’economia dels centres infantils. Puix segons la Conselleria, els pagaments d’Abril i Maig ya estan contabilisats i ara depenen de la Conselleria de Facenda. A la fi, de nu tornen a tindre mesos d’impagaments.

Seguixen els retalls i els amiguismes en la politica valenciana

Un desficaci de politica valenciana, que nos retrotrau a lo pijor del passat. Este politica del Govern del Botanic, es molt semblant a la del PPCV que ells tant criticaven abans. Continuen els impagamets a proveïdors. Seguixen els retalls socials, en educacio i sanitat. Les condicions llaborals dels funcionaris continuen empijorant. 

Des d’AVANT volem ser LA TEUA VEU. Volem lluitar pels problemes de TOTES les persones, buscant solucions.

Exigim que lo primer ha de ser els diners siguen per a les persones i per a una bona gestio. No mes ajudes ni amiguismes a entitats afins, No mes diners en PUBLICITAT d’Autobombo. Rebujem la nova A Punt, ferramenta d’altaveu de propaganda del govern de torn, un pou sense fons per a contractar amiguets.

Lluitem per una #PoliticaPerALesPersones

#PoliticaDeSolucions

#AVANTEsTuVOZ

 

Los comentarios están cerrados.