L’independentisme amplia les garres cap a Valencia (I)

La violencia independentista amplia les seues accions cap a Valencia

El “proces” catala cada volta el tenim mes a prop els valencians. Es un problema dels veïns del nort que s’empenyen en traslladar a la nostra tranquila societat. Este estiu tenim massa fronts oberts i en moltes poblacions diferents.

Cas d’Albal

Ya en hivern, els nostres regidors del Grup Municipal valencianiste d’AVANT Albal intentaren la paralisacio d’un concert d’un grup pro-independentista i catalanista. Son grups naixcuts a l’ampar dels grups mes radicals i en unes lletres plenes d’odi i d’incitacio a la violencia, que pensen que el fi justifica els mijos. Sent el seu fi l’independencia de la Republica de catalunya. pero llunt d’aço nos arrastren en la seua idea dels països imaginaris.

Segons el nostre Secretari General Vicent Bellvís ” busquen la confrontacio en Madrit dels valencians. En este fet, passariem de convertir-nos en una provincia de Madrit a ser una provincia de Barcelona. El canvi mai seria a millor. Les seues accions van dirigides a una sumissio als seus postulats. Atropellen dia a dia la Cultura Valenciana i intenten impondre uns ideals i cultures alienes”.

Fascismes d’extrema dreta i fascismes d’extrema esquerra

Si no eres d’ells eres fasciste, pero no veuen que ells son el verdader fascisme ideologic que intenta impondre per la força els seus ideals. N’hi han fascismes d’extrema dreta i d’extrema esquerra“.

Afegix Vicent Bellvís, Secretari General d’AVANT. pareix que a la fi, les seues actituts son les mateixes, imposicions i qui no pense com ells, no te cap dret a existir.

Concert en lletres violentes i foloetarres d’Ebri Knight que es va paralisar

Despuix tinguerem el ya famos concerts fallit d’Ebri Knight, en unes chicotetes accions aconseguirem entre tots, la paralisacio del mateix. Les lletres violentes i les proclames filoetarres no tenen CAP cabuda en la nostra societat de pau i d’armonia. 

Llunt d’aixo el violent independentisme se ho va pendre com una crida a la guerra. AVANT va rebre tot tipo de descalificacions, insults i va ser dictaminat per “extrema dreta” per diaris afins a l’extrema esquerra i l’independentisme. Tals com “Público”, un diari que a AVANT ataca en difamacions continues. Tambe per Podemos o per parlamentaris de Compromis, com Josep Nadal que va deixar caure que erem NAZIS.

El problema es que qui utilisa estes paraules per a descalificar, li fa un favor al nazisme. Ya que desvirtua la atrocitat de les accions nazis. Josep Nadal demostra l’actitut fascista d’ell i del seu partit Compromis.

La Fiscalia i la seua doble vara de medir

AVANT va acodir a la Fiscalia de Valencia per amenaçes directes al seu Secretari General. Inclus es varen obrir diligencies penals. Dos mesos despuix la Fiscalia dictamina que com no s’ha arribat a pegar una pallisa per part dels amenaçants que no s’ha arribat a fer cap acte delictiu… Te collons la Fiscalia de Valencia, que pareix actua de part, a nostre entendre. Fomentant igualment la violencia i amparant-la en un supost “joc politic”.

I un mural va liar el ball de Torrent en Valencia

El mural pintat per un afi a Compromis, el que fa tota la image grafica de la Coalicio catalanista Compromis. Ell va pintar un mural de “recolzament” als familiars “dels presos politics d’alsasua”.

Estos “angelets” son els que van apallisar en Pamplona a dos Guardies Civils i les seues parelles, al crit de “gossos fora d’aci”. Resulta que els familiars diuen no vore cap violencia, i encara manco un tema politic i ideologic de fons. El que els Tribunals els condemnen per estos fets, pareix que no els importa als que els donen respall.

La resposta a la llibertat d’expressio atacar associacions culturals valencianistes

La resposta a llevar el mural, peque inclus de nit aparegueren unes pintades tapant l’ampar a la violencia va ser en violencia.

Aparegueren unes lletres JJGAV diguent NO al terrorisme, en el mural. A canvi el mon independentista fioletarra va atacar la seu del GAV. Acusant a l’associacio cultural  d’extrema dreta i d’atacar la llibertat d’expresio del mural.

La seua resposta violenta ampara la seua llibertat. Pero no enten la llibertat dels demes, que si la utilises, per a d’ells, es fascisme. Una mostra mes de l’incoherencia del mon violent filoetarra catalista.

Un mon que ampara Compromis, i promociona i subvenciona en diners publics de tots. Un mon violent que permitixen els socis de govern, el PSOE i Podemos.

Betera es va sumar als Comites violents de Defensa de la suposta Republica

Va aplegar l’estiu i primer es va formar un grup que dona respall a la”caixa de resistencia de la republica” i clama pels supostsos “presos politics”. En Betera, lel denominat Ateneu llibertari va fer un homenage a una ” Catalunya oprimida per l’estat espanyol”. AVANT va anar a intentar demanar explicacions.

A canvi, nos van enviar a la Policia Local i a la Guardia Civil, per intentar parlar en ells. Pareix que n’hi ha por a la paraula. Poc de trellat. Ara el mateix “Ateneu Llibertari” prepara una quedada en la CUP, i familiars dels terroristes d’Alsasua per a setembre en Betera.

 

 

Los comentarios están cerrados.