L’independentisme amplia les garres cap a Valencia (II)

La violencia independentista amplia les seues accions cap a Valencia (II)

El “proces” catala cada volta el tenim mes a prop els valencians. Es un problema dels veïns del nort que s’empenyen en traslladar a la nostra tranquila societat. Este estiu tenim massa fronts oberts i en moltes poblacions diferents. este es el segon volum d’un gran articul documentat que vol informar sobre la realitat de l’invasio catalanista que busca fragmentar la societat valenciana. Fomenta la violencia i de pas s’ompli les boljaques de diners publics.

Ajuntaments que  s’apunten a la moda de grups de musica catalanistes.

concert de xativa

Estos ajuntaments solen tindre governs del tripartit. Pero estadisticament solen agarrar les delegacions que els contracten el ranci catalanisme de Compromis o d’EU-Podemos. En diners publics i amparats en una suposta llibertat d’expressio es creuen en el dert de fomentar la violencia i el moviment anti-sistema. Estos grups com a comu denominador solen apareixer en alguna estelada independentista, inclus en un llaç groc. Els ajuntaments en diners publics de tots estan fomentant la violencia, perque les seues lletres parlen de violencia, d’estat repressiu, inclus de violencia contra “les forçes d’ocupacio” com les de seguritat de l’Estat.

El cas de Paiporta. La Guardia Civil emitix informe a la Fiscalia 

fotografia presa durant el concert de paiporta pel propi grup

A vegades, l’ix be el seu objectiu, pero atres com en el cas de Paiporta, es la gota d’aigua que fa omplir el got. L’alcaldessa de Paiporta ( Compromis) va en les passades efstes populars contractar a un grup conegut en terres valencianes. En el seu concert popular es proclamaren consignes contra l’Estat. Tambe contra la Guardia Civil i a favor dels “presos politics”. Apareguere estelades i inclus una pancarta d’acostament d’etarres al Pais Basc. Un concert que va contar en la presencia de paisa, de la Guardia Civil, que ha passat informe a la Fiscalia per incitacio a la violencia i a l’odi. TOT aço, de nou pagat en diners publics.

El problema va vindre quan en el següent acte en el que l’alcaldessa pronunciaba un discurs una sonora pitada va impedir que s’escoltara la seua veu. Persones pitant, sense cap tipo de violencia. N’hi hava gent de tot tipo, des de l’extrema dreta d’un chicotet grup d’espanya2000 inclus a gent que defenia a la Guardia Civil o gent del poble.

El PP en la seua bipolaritat i doble cara…Catalanisme/valencianisme

Lo extrany va ser que el PP de la localitat se va ficar de peu al costat de l’alcaldessa aplaudint-la. Alguns  diuen defendre una cosa, i fan tot lo contrari, pero ya coneguem al PPCV. Un partit que diu defendre lo valencià i despuix fa el catalanisme mes ranci i absolut. Un partit que va fer la catalanista AVLl i obrigueren les portes a Escola Valenciana. Tambe donaren grans subvencions al catalanisme durant 24 anys de govern. Ara denuncien el concert, pero despuix la vergonya els fa ficar-se junt a una alcaldessa que ha permitit i fomentat esta violencia en diners publics.

Ciutadans NO VA DONAR RESPALL a la seua afiliada de Paiporta

La primera edil de Paiporta va quedar-se a soles en el grup d’extrema dreta, i va oblidar-se de molta gent que estavem alli, incluint gent d’AVANT. Lo mes gracios, Ciutadans, va deixar de costat a una afiliada seua de la localitat que havia promogut la pitada respetuosa i civica. Cap membre del partit Ciutadans va acodir alli a donar respall, no era la seua guerra pareix.

Isabel Martin. Alcaldessa de Compromis de Paiporta. Fotografia de www.valencianews.es

Ara l’alcaldessa oblida el “escrache” que ella mateixa va fer, perseguint pels carrers, violentament a l’antic president de la Generalitat i a les Falleres Majors de Paiporta que inauguraven una biblioteca. Si el “escrache” el fa Compromis-podemos es bo, si els chiulits son per a d’ells, son violencia…

Vol portar als tribunals per “fomentar la violencia” els chiulits de molta gent en contra del seu discurs. L’intencio era mostrar la seua disconformitat per haver pagat en diners publics al grup RIOT. Grup afi a l’independentisme catalaniste i en lletres violentes.

Los comentarios están cerrados.