L’independentisme amplia les garres cap a Valencia (III)

Setembre calent i generant violencia que denuncia AVANT

AVANT este Setembre ve prou mogudet.

Sembla que el catalanisme mes ranci vol exportar el “model catala” a nostra Comunitat Valenciana. Segons comunica AVANT “volen fracturar la societat valenciana, busquen Radicalisar les postures i la confrontacio.” Recordem que el Poble Valencià es un Poble pacific i denunciem que el ranci catalanisme mes radical busca la violencia per a justificar les seues accions. “Busquen generar violencia per a copiar el model catala i anexionar-mos als seus ficticis països imaginaris catalans. Convertint la Comunitat Valenciana en un sucursal de Catalunya” Afirma Vicent M. Bellvís, Secretari general d’AVANT.

Aixina AVANT fa publics alguns actes dels que afirma sentir-se “avergonyit” i dolgut, “mos repugnen eixos actes que busquen generar odi i promocionar les seues marques mes radicals en la nostra Comunitat” assenyala Ricardo Romero, Secretari d’Organisacio i president d’AVANT TORRENT.

“Aplec independentista” en Betera en acostament al terrorisme etarra

Aixina, EL 14 i 15 de Setembre es celebra el “Aplec del Camp del Turia” en Betera. En el cartell s’anuncien activitats curioses. El 14 hi ha una charrada denominada “introduccio a la deriva repressiva de l’estat espanyol“. S’anuncia la presencia d’Anna Gabriel ( portaveu de la CUP fugada de la justicia). Tambe de l’advocat Miquel Alcanyís i de l’Organisacio Antirrepresiva Alerta Solidaria.

Per la seua part el dia 15 de setembre s’informa d’un teatre quin lema es “VOLEM BUTÁ” i atra charrada polemica. En este cas baix el titul de “repressio” i anuncien la presencia d’atre fugat, El rapero VALTONYC. El d’una regidora de la CUP en BARCELONA, Maria Rovira) i lo mes polemic, de familiars dels “presos d’ALSASUA”. Dels condenats per terrorisme i que donaren una pallisa als agents de la Guardia Civil).

Tots estos fets dema mateix els va a posar en coneiximent de la Guardia Civil i de la Fiscalia AVANT.

Concentracio en Denia per “la llibertat dels pressos politics”

Atra de les accions se portarà a cap el 9 de setembre en DENIA. Serà per “la llibertat dels presos politics i “el retorn dels exiliats de Catalunya” en un colectiu comarcal que s’ha creat. Este dia faran una concentracio i tenen previst tambe acodir en autobusos a celebrar ” La DIADA” a BARCELONA el 11 de setembre.

Convocatoria de “parades en el treball” en els Països de la republica i diuen nacions germanes…

Per a acabar, no manco polemica sera la convocatoria que fan els CDR des de Catalunya i que mos engloben. Convoquen del 11 al 30 de setembre parades en tots els centres de treball i concentracions en la seua porta. Aixina animen i convoquen del 11 de setembre al 3 d’octubre a parades. En Valencia, Balears, Païs Vasc i Navarra, i mos engloben en un mapa de les seues països imaginaris.

En paraules d’AVANT, i dels eu president, Francisco Cano, “des de Madrit s’està consentint estos atropellos als valencians; s’està incentivant la ruptura de la convivencia social“. El problema apuntem des de la formacio valencianista d’AVANT es que aci nostre govern valencià, els recolza i els dona ales. No podem consentir estes injerencies i cridades a la violencia.

El President de Les Corts es suma a la polemica independentista

Gracies a un tweet del President de Les Corts Valencianes, Enric Morera s’ha lliat de nou el Ball de Torrent. I es que contestà al periodiste Jordi Evole que va visitar al president de Omnium Cultural de Catalunya. 

El representant del Bloc i membre de l’eixecutiva de Compromis diu que “no te ningun sentit, ni sentit comu, ni base juridica el mantindre en preso als presos.” Etiqueta en la seua publicacio a TOTS els politics independentistes en preso per les seues accions. Per a acabar afegint “Ha de buscar-se el dialec, acorts sobre base politica, no d’acusacio penal”.

Los comentarios están cerrados.