Lluitant contra l’adoctrinament escolar

La lluita que no cesa contra TOTS. Desmontant moltes falsetats

Professorat alie a la nostra Comunitat Valenciana

El adoctrinament escolar es clar en nostra Comunitat Valenciana. Tots els dies nostres jovens i chiquets tenen qua acodir a les seues classes de coleges i instituts. Escolten les consideracions politiques que els donen els docents. Un cos docent, especialment el professorat de ” valencià” que en mes d’un 80% son de fora de nostra Comunitat Valenciana. La majoria estàn donant l’assignatura de “Valencià” en un titul de “català” procedent en la majoria dels casos de Catalunya i en atres de Balears. A soles un 15% del professorat de valencià es propi d’esta terra i te la capacitacio del “valencià” emesa en terres valencianes.

Homologacio de titulacions catala en Valencia gracies al PPCV

Esta situacio anomala en la que la procedencia d’eixe professorat es de atres comunitats, i que en virtut d’un acort establit per les Corts Valencianes en el vot favorable del PP i del PSOE son compatibles eixes titulacions en Valencia. Es per aixo que persones en titulacio de catala de Balears, de Catalunya o inclus d’un atre pais com es Andorra, poden eixercir i fer valdre la seua titulacio de “catala” en Valencia. L’homologacio de titulacions del català pel valencià es un fet aconseguit gracies al PPCV.

Falsejament de la realitat i adoctrinament

Hui en dia, podem observar com en els llibres de text es manipula l’historia, es falseja i nos inclouen en una imaginaris països epr a formar la futura gran republica de catalunya, independent d’Espanya i formant un nou Estat. Un Estat que ya s’estudiaba en epoca del PSOE i del PPCV. Ara s’ha elevat el grau d’adoctrinament al maxim gracies al tripartit comandat per Compromis.

El PPCV va obrir les portes a Escola Valenciana

Gracies al PPCV, i a la seua antiga Consellera d’Educacio Maria Jose Català,  Escola Valenciana  va rebre un gran premi per la seua “gran llabor de docencia”.  El premi va obrir les portes del sistema educatiu public a esta entitat quin president en Castello era un catalaniste preofessor d’institut que es dia Vicent Marzá. Un catalaniste professor d’institut que es hui l’actual Conseller d’Educacio per Compromis.

Dossier de l’adoctrinament d’AVANT

Des d’AVANT hem recopilat algunes actuacions al respecte i elaborarem un dossier de l’adoctrinament. es va presentar davant la societat valenciana en Lo Rat Penat el passat 16 d’Abril. es va convidar al valencianisme cultural i politic, i practicament cap va mostrar el seu interes real en esta qüestio.

Ademes enviarem a la Fiscalia i al Sindic, al igual que a la Generalitat les nostres consideracions, per a poder estudiar en el futur quines actuacions empendre en un futur, i tenim la resposta despuix de 4 mesos. tramite (3)

Plataforma LLEV contra l’adoctrinament escolar

Seguirém estudiant les accions a mampendre. Tambe convidem a tot lo mon a participar el el foro obert per AVANT de la plataforma LLEV. Perque a soles en un treball conjunt de TOTS podrem acabar en este adoctrinament politic.

Tu pots ajudar i molt…

Des d’AVANT junt als nostres associats de Los Verdes i dCIDE continuarém en nostres accions per lluitar contra este adoctrinament catalanista. Per aixo, vos demanem la vostra ajuda. Tot llibre de text de vostres fills, nebots i amics i totes les actuacions que considereu no procedents nos les feu arribar al mail d’AVANT. Tambe per whatsapp, teniu les formes de contacte a continuacio:

Whatsapp d’AVANT: 653 30 72 83

Mail d’AVANT: info@avantvalencians.org

acte en Lo Rat el passat abril

escola valenciana escola valenciana2

Dossier de l’adoctrinament:

fiscalia-mednores.adoctrinamiento web

Los comentarios están cerrados.