Mig Ambient: Beben y Beben y vuelven a beber…

Els veïnat de Denia i els Poblets que viu al costat del Riu Girona i la seua eixida a la mar, denuncien que els ultims temporals i la nula neteja per parts de les autoritats, la Generalitat Valenciana, la Confederacio Hidrografica del Xuquer i els propis ajuntaments implicats ha fet que la posidonia s’acumule en la desembocadura i no permitixca la circulacio de l’aigua del riu, en lo que l’oxigenacio de l’aigua ha abaixat i s’acumula fem i la propia posidonia s’està podrint. 

Este fet ha fet morir a molts peixos i que el riu siga un foco d’infeccio i molt mala olor. L’aigua està estancada i els mosquits han començat a apareixer a centenars, unit a l’acumulacio de fem i a la manca total d’oxigen, es la situacio de deixadea TOTAL la que està fent irrespirable el aire per al veïnat de Els Poblets i Denia i tambe està fent morir a centenars de peixos. 

Des d’AVANT-Los Verdes no entenem este TOTAL despreci cap al nostre Mig Ambient, ni que la Conselelria i els governants i equips de govern de Poblets i Denia no hagen actuat d’inmediat.

Exigim SOLUCIONS inmediates, una fumigacio directa en la zona en tractaments no agressius i per supost una neteja continua d’esta i atres zones analogues en nostres comarques valencianes.

Los comentarios están cerrados.