Mig Ambient: Despuix venen les inundacions

Des de l’equip d’AVANT Albal, nos fan aplegar esta noticia, i es que la Font d’Albal està plena de bruticia per alla a on mires. En 11 mesos, l’equip de govern no ha tingut 1.500€ per a netejar-la, a pesar que s’ha requerit des de la Sequia. El dia 15 (proxim dimarts) ha de passar l’aigua per a la marjal i tota esta brutea anira a parar alli. 

Des dels nostres dos regidors que formen el Grup Municipal Valencianiste d’AVANT Albal, no se fa mes que intentar que esta cantitat de problemes es solucionen, pero l’equip de govern format pel PSOE encapçalat per Ramón Mari Vila i en respal de Compromis estes situacions no els interessen.

Nostres regidors tambe varen descubrir que la zona deportiva de Santa Ana aboca directament a la sequia les aigües brutes, perque no es dispon d’una connexio en la depuradora. Esta situacio que una i atra volta han denunciat en el Plenari de l’Ajuntament nostres regidors pareix que per fi va a ficar-se solucio.

Des d’AVANT / Los Verdes estem preocupats pel Mig Ambient i es per aixo que no podem consentir que per la deixadea i fals ecologisme de Compromis i el PSOE es danye nostre Mig Ambient. Seguirém lluitant per TOTES les persones, treballant per millorar la calitat de vida i nostre Mig Ambient, denunciant la nefasta gestio.

Los comentarios están cerrados.