Politica General: Compromis en estil pur i dur

Esta, es una image d’INSTAGRAM de Josep Joan Ramis Ferrer. Regidor de Festes de l’Ajuntament d’Alcalali (Alacant) i membre de Compromis.

El regidor de Compromis, està celebrant la Diada de Catalunya i en el seu instagram fica que un poble que vol ser poble, te dret a ser-ho ( i acompanya el text en varios hashtag, fent referencia a l’Autodeterminacio de Catalunya, a la “Senyera” estelada quatrebarres, i al “Dret a decidir” i com no a la “llibertat” dels pobles.

Este es el radicalisme, exhacerbat i ranci catalanisme de Compromis, es la tonica general en les seues accions, per molt que ho vullguen negar despuix. Els mateixos, que seguixen en RETALLS SOCIALS i hipersubvencionen en diners de tots als amiguets d’Escola Valenciana, ACPV, El Micalet, totes elles associaicions afins a Compromis i que fan un negoci que ya puja a mes de 20 millons d’€ en tan sols un any. Tenim que parar a tota esta classe de gent, que no mes fa, mal a la nostra terra, embruta el nom del nostre territori i dona una image de cara al exterior que no es la nostra.

Los comentarios están cerrados.