Politica General: El que espera … desespera

Ahir Joan Ribó va estar al Barri del Cabanyal i segons les “croniques oficials”, eren 300 veïns els que varen escoltar i dialogar en Ribo… AVANT Los Verdes va acostar-se a la plaça de la Creu i va vore les prop de 20 cadires que n’hi havien, una carpa de Compromis, i deu curiosos… Deuriem d’estar en atra galaxia lluntana, perque entre assesors, gent de Compromis, afins i atres persones no sumaven mes de 40 persones, a no ser que contarem la gent dels bars, els vehiculs i fins les bicicletes…

Ribó va en el seu to de prepotencia, parlar dels proyectes de futur, eixos que mai apleguen, i com sempre, de nou, va culpar als anteriors governants  de les desgracies de tots, de lo mal que està El Cabanyal, pot ser tinga rao en lo del Cabanyal, pero despuix de tres anys, la seua credibilitat es nula.

Repasant les actuacions en el barri, estes per ordre cronologic han segut: primer, rehabilitacio d’algunes vivendes per a despuix vendre-les a preu de mercat fent de l’Ajuntament una inmobiliaria que especula mes… Varen arribar les obres, sí, pero de les voreres, una, obra inacabada, en parches, que ha creat un nou problema: ara no n’hi ha qui aparque en el barri. Voreres de mes de 5 metres d’amplaria han fet que els llocs d’aparcament siguen ridiculs. Aço nos fa pensar el seu desconeiximent del barri, en quines vivendes casi ninguna te parquing privat, per lo que esta actuacio crea un nou problema.

Se dona permis per a enderrocar l’antic Casino republicà perdent un atre troç d’historia i ademes se venen edificis complets a grups empresarials extrangers per a la construccio d’apartaments turistics, hotels i residencies d’estudiants i de majors, pero mai se pensa en la gent del barri, cada volta mes desplaçada i en preus mes desorbitats. Pero lo millor va ser quan varen fer una nova comisaria: una caseta d’obra ficada damunt d’un solar, i que mai està oberta, un autentic despropossit per a vendre fum.

¿A on està el centre social i cultural promes? ¿Per que s’està fent un barri que expulsa a veïns i per a especular i per a turistes i servicis per a tercers? A la fi, quan Ribó diu que ell, l’esquerra (quan tots sabem vol dir l’extrema Esquerra independentista i catalanista) gestiona millor, puix seran els seus interessos, perque el barri seguix igual, sense solucions.

Els veïns no poden esperar atres quatre anys, quan dia dia l’Ajuntament “del canvi” està expulsant-los dels seus carrers i plaçes, està fent negoci, a la fi, igual que el PP.  Rebujem esta politica antisocial de Ribó.

A soles faltava, que en l’ultim plantejament de l’Ajuntament es carregue l’unica zona verda del jardi del Doctor Lluch i les pistes deportives, per a fer…”Vivendes”. ¿Aço no es especualacio?,Ribó, ¿quin es el pla? ¿o no n’hi ha i es per aixo que es fa a cop d’improvisacio?… Els diners mai arriven, pero sí per a Escola Valenciana, per a fer campanyes de publicitat en els mijos afins o per a ACPV, pero per a les necessitats de les persones, MAI, esta es una tonica de Compromis i les seues prioritats…

¿I que fa el PSOE com a soci de govern? ¿callats esperant traure profit?, pero pareix que s’oblida que ells permitixen en el seu respal estos desficacis, al igual que Podemos… El PP seguix cada volta mes preocupat en ells mateixos que en res mes i C’s directament a soles busca eixir en la foto, l’intentar solucionar els problems, no va en ells.

Los comentarios están cerrados.