Politica: Unint esforços per al futur

Unint esforços per al futur

Estem unint esforços cap al futur. Per aixo, vos volem informar que en el dia de hui s’ha arribat a un acort entre tres formacions politiques per a establir una nova federacio de partits. A la ya creada Federacio entre AVANT i Los Verdes de Centro Moderado se suma en calitat de soci el partit DCIDE.

Nova Federacio de partits

Inicialment i unint esforços, la nova Federacio s’anomena AVANT Dcide Los Verdes. Constituix una Federacio de partits a nivell estatal, i en caracter de permanencia. Una Federacio a la que esperem s’incorporen nous partits a nivell estatal, autonomic i local.

S’han unit el partit AVANT, de centre, i valencianista. Esta tambe el partit ecologista i animalista Los Verdes Ecopacifistas de Centro Moderado. I ara s’unix el partit de centre esquerra a nivell d’Espanya Dcide.

Entre les tres formacions es van a complementar a la perfeccio.  Les politiques d’uns i d’atres enriquiràn el proyecte i son complementaries.

Unint esforços en la Comunitat Valenciana

Per atra banda, l’implantacio del proyecte es complementa, en especial incidencia en la Comunitat Valenciana. A on la suma dels tres fa una gran força quin eix fonamental seran les persones. En nostra Comunitat durem una politica de centre, progressista en quant a politiques socials. Tambe animalista en quant a amor i defensa dels animals, ecologista moderada i valencianista. Parem especial atencio a la no discriminacio per l’utilisacio de qualsevol de les dos llengües oficials en la Comunitat Valenciana. Sent el castellà ( Espanyol) i el Valencià ( Llengua Valenciana).

En este cas, pararém especial atencio a la defensa i promicio de la Llengua Valenciana en les denominades com a Normes d’El Puig. Son normes netament valencianes i que nos diferencia d’atres llengües alienes a la nostra. Per tant, s’utilisaràn qualsevol de les dos de manera normal sense discriminacions. Per tant, no n’hi haura cap discriminacio per utilisar una o atra llengüa, ya que les dos son oficials en el nostre Estatut.

 

 

Los comentarios están cerrados.