Sanitat: Lo promes… no arriba

La politica de la Consellera Carmen Monton (PSOE), en Sanitat, fa aigües, i cada volta el servici es de pijor calitat, els retalls son continus i els problemes s’acumulen a grapats.

La Generalitat del “Pacte del Botanic” i les paraules de Monica Oltra s’han anat al fem, de fet les prioritats son unes atres: escola valenciana, acpv, el micalet, les festes, la publicitat del autobombo, els grans events de nou, pero les necessitats de les persones, tornen a estar a la coa de les inversions de la Generalitat Valenciana.

D’esta manera farem un resum dels problemes sanitaris: hospitals en places per cobrir de professionals, com el de Vinaros que te 9 plaçes de ginecologia i a soles dispon de 5 professionals. Hospital de Sagunt, que necessita una inversio urgent en el propi edifici, apuntalada l’estructura en algunes arees. En Giner de 2017, la Consellera es va comprometre a intervindre en obres d’extrema urgencia 9 millons d’€, dels que no es varen gastar ni 1.000.000€.

Hospital de La Fe (antic) dos anys sense cap intervencio i en un alt grau de deteriorament dels edificis.

Hospital de Torrent (encara esperant la seua construccio)

Hospital de Lliria (encara no està al 100% i aixo que duu mes de tres anys inaugurat).
Consultoris d’atencio primaria en ratio meges/pacients cada volta mes elevada i en problemes d’urgencies.

Consultoris que en estiu es queden sense pediatría com en molts pobles de la Ribera, o sense servici d’urgencies com en La Canyada…

Els problemes s’acumulen pero el gast s’amplia en campanyes de publicitat, el nou i carissim aparat de fret en la seu de la Conselleria i les flors, ara sumat al canvi i actualisacio del mobiliari.

Per a AVANT-Los Verdes, es necessari un pla de choc que establixca una llista de prioritats, en la que el primer lloc siguen les persones i les seues necessitats, els mobles de la Consellera i el seu despaig poden esperar i la publicitat tambe, destinant eixos diners als professionals i a millorar hospitals i centres d’atencio primaria.

Los comentarios están cerrados.