Seguim treballant i ampliant la nostra familia

Pel futur dels valencians

AVANT es va consolidant com un proyecte de futur. Una alternativa creible per als valencians de cara al 2019. Nostre proyecte  d’AVANT Los Verdes i Dcide cada volta està mes present en la societat valenciana.

Als nostres dos regidors del proyecte originari de Coalicio AVANT en AVAL este estiu sumarem a un regidor en Benidorm de la mà de Los Verdes.

AVANT + Los Verdes + Dcide, un proyecte comu per a TOTS

Per una atra banda, un jove proyecte de centre esquerra, com es dCIDE, “CXentro izquierda de España” s’ha sumat al nostre proyecte i conformem una coalicio electoral de futur. A on estan representants els ecologistes del sigle XXI, de la mà de “Los Verdes“. Tambe el valencianisme poltic de centre, de la mà d’AVANT. Sumant la preocupacio per les politiques socials de centre que mira cap a una societat del sigle XXI igualitaria i sense cap discriminacio de la mà de Dcide.

el secretari d’Organisacio de dCIDE i el Secretari General d’AVANT este estiu en Alacant

Un treball continu que encapçala dCIDE en Alacant, sumant persones i poblacions al nostre proyecte conjunt. Per una atra banda, “Los Verdes” en el seu nou president, regidor en l’Ajuntament de Benidorm, vol consolicar el proyecte en la zona costanera d’Alacant. AVANT està fent lo propi en Valencia, a on en l’area metropolitana de Valencia va sumant poblacions.

Sumant persones i poblacions

El nostre responsable de Torrent, Ricardo Romero

Inmaculada Porcar s’ha sumat al proyecte i encapçala el nou AVANT Paiporta. Ricardo Romero assegura la ciutat de Torrent, per atra banda, els companyers de Betera estàn a treballant per a fer llista en la seua poblacio. Tambe tenim als companyers de Massamagrell, de Puçol o de Valencia Ciutat. Tot aço sumant als nostres regidors i equip d’AVANT Albal.

Inmaculada Porcar, que dirigix el proyecte d’AVANT Paiporta

En la Ciutat de Valencia s’ha afiançat el proyecte, involucrant en el mateix a varies persones. De fet la responsable en Russafa es Amparo Alonso i en Patraix-Jesus es Amparo Escobedo. Tambe hem sumat la responsable de joventut i igualtat, que es Maria Cuenca.

Maria Cuenca, responsable de Joventut i d’Igualtat

Hem ampliat el DENA o Direccio Eixecutiva d’AVANT en nous nomenaments, la majoria d’ells, de dones. Pero lo principal es el treball diari i que cada volta contem mes en la societat, a on hem tribat el nostre espai.

Amparo Alonso, nova Secretaria de Politiques Socials

Cada volta mes presents en la societat valenciana

En la reunio de la Junta Municipal del Maritim de l’Ajuntament de Valencia

Estem acodint en la Ciutat de valencia a Juntes Municipals, treballant colze a colze en associacions de veïns i acodint a concentracions veïnals.

El nostre Secretari General en la concentracio del Barri d’Ayora de Valencia

Nos hem reunit en José Manuel Opazo i en Xavier Codorniu de la Fundacio “España Responde”, per a parlar dels problemes de l’independentisme en les nostres terres i del genocidi i atacs catalans cap a la Cultura i Llengua Valencianes.

Tambe esta semana acodirem a l’acte organisat per Las Provincias a on es donava cita la societat valenciana. I este mes tenim sopars i actes en diverses associacions de la societat civil valenciana.

L’equip d’AVANT que va acodir a l’acte de Valencians per al sigle XXI de Las Provincias

Formacio continua a les persones per a millorar entre tots.

Pero tambe estem fent cursos de valencià oberts a tot lo mon i anem a escomençar una escola de formacio en politica valenciana. Junts anem a treballar pel futur dels valencians.

Curs de Valencià per a principiants organisat per AVANT en la colaboracio de Joan Benet.

Los comentarios están cerrados.