Seguritat: Manco agents mes drogues

Seguixen els ciutadans del Cap i Casal, enviant-nos les seues queixes, en este cas per drogues. Des d’AVANT i Los Verdes, volem DENUNCIAR PUBLICAMENT que esta (la venda de drogues) es una de les conseqüencies de l’escasa plantilla de Policia Local de Valencia, que ha perdut mes de 300 agents, en nula presencia policial. Unida a que ademes l’Estat, en este cas, El Ministeri de l’Interior, no porta els agents necessaris de Policia Nacional, i fa, que la ratio poblacio agents, siga molt precaria en nostre territori, i especialment greu es la situacio en la Ciutat de Valencia i tot el terme municipal. 

El problema es que tan poc agent, fa augmentar la delinqüencia de baixa intensitat, i ya, barris com Velluters, El Carme i el Cabanyal, tornen a vore el menudeig i venda de drogues en els seus carrers donada eixa nula presencia policial. Ademes, la venda illegal s’expandix pels carrers comercials del Centre de la Ciutat, inclus pels mercats municipals en el carrer, competint directament en els comerciants que sí paguen imposts i generen ocupacio.

No podem consentir esta situacio provocada per uns i atres, ya que des de la Delegacio del Govern (PP) no se dona soclucio, i si sumem la inoperancia de nostre Ajuntament de Valencia (Compromis-Psoe i Podemos) tenim la “tormenta perfecta” per a que siguen nostres carrers un polvori. 

Des d’AVANT i Los Verdes no anem a parar de denunciar estos fets tan perillosos per a les persones, que denoten una nefasta gestio per part de les institucions publiques d’uns i d’atres, pero com sempre, pareix que a nostres politics que ocupen el sillo i cobren bons salaris, estos fets no interessen, o si be, algun vers lliure en alguna ocasio alça la veu, pero que els seus partits no deixen que veja la llum les seues paraules.

En la vostra ajuda, anem a donar un gir de 180º a la politica valenciana, perque anem a fer un llistat de prioritats:

1.Les Persones i les seues necessitats. Lluita contra la pobrea.

2.Bona gestio de les institucions. Seguritat i resolucio de problemes reals.

3.Foment de l’igualtat, eliminacio de subvencions a dit i millora de l’ensenyança.

4.Foment i defensa de la Cultura Valenciana.

5.Defensa dels interessos valencians. En especial atencio a nostre camp i agricultura.

 

Los comentarios están cerrados.