Telecomunicacions: AA Punt… el seu nom real

Massa coincidencies està tenint la nova televisio valenciana AA Punt (eixe es el seu nom real com ya va alvançar fa mesos AVANT-Los Verdes), perque el de A Punt Televisio es d’una mercantil andalussa, en l’antiga Canal 9.

Una directora amiga intima de Monica Oltra, que es la periodista en cap de la redaccio de la TV3 catalana en la Comunitat Valenciana, que nomena al seu equip directiu igualment a dit, i qui els primers professionals son escollits en unes bosses de treball que primen als antics treballadors.

Ara resulta que els treballadors que es varen despedir i encara estan cobrant les indemnisacions son la majoria dels nous treballadors de la AAPunt. Sospites n’hi han moltes, inclus davant els jujats, la Generalitat Valenciana va reconeixer, que el nomenament de la Directora General va ser “a dit”.

Una radiotelevisio quines primeres cançons a emetre varen ser les d’un diputat de Compromis destacat pel seu ranci catalanisme… i ara en en Dia de la Mare de Deu dels Desamparats varen informar d’un acte de la CUP catalana, de les “Trobades” catalanistes d’Escola Valenciana (entitat molt afi a Compromis) i d’atres temes, i no va ser fins a passades les 17:00h que va fer alguna mencio a la Festivitat de la Mare De Deu.

Una televisio que en paraules del propi Pere Fuset, les 600 persones son la plantilla “inicial” i que pronte, tal i com va dir de mati al Cabanyal en un acte de compromis, se contratarien cenenars de persones per a poder fer una tele “com deu mana” en lo que la plantilla cada volta es pareixerà mes a la que tenia Canal 9, ara la pregunta es…vist lo vist…¿tenim una nova agencia de colocacio a la vista i un element de propaganda politica del partit/s governants?

Los comentarios están cerrados.