Un heroe que es te que recordar

Un heroe que es te que recordar

Ignacio Echeverria, un heroe

Un heroe que es te que recordar, eixe es Ignacio Echeverria, el espanyol que va morir ara fa un any en Londres. Ignacio era un chic dels tants que han emigrat a Londres buscant una vida nova, noves oportunitats. Estaba treballant en Londres quan el terrorisme yihadista va atentar contra les persones. Ell va agarrar lo que sempre tenia a ma, un monopati. En el monopati com a unica arma es va enfrontar a u dels terroristes salvant la vida a varies persones. Per desgracia, ell va ser assasinat pels terroristes.

Ignacio va arriscar la seua vida

Un heroe anonim que va arriscar la seua vida eixe 3 de Juny de 2018, i la va perdre. Va pensar que lo que tocava era lluitar pels demes, per desconeguts, perque cali lluitar contra el sensesentit. Una barbarie terrorista que una i atra volta atenta contra persones del carrer pel simple fet de ser occidentals i de no seguir el seu fanatisme religios. Ignacio no se ho va pensar dos voltes i va lluitar per la Democracia, per la Justicia, per les Persones. Mai la violencia es la solucio, i el fanatisme religios es un problema molt greu.

AVANT Albal va homenajar a Ignacio

Els dos regidors que composen el Grup Municipal Valencianiste d’AVANT Albal, varen presentar una mocio. En la que es demanava que el nou parc d’skate d’Albal portara el seu nom. Varen aconseguir este fet, i es que la gran pasio d’Ignacio era el seu monopati. Per tant, qué millor manera d’honrar la seua memoria que esta, varen pensar. L’unica pega es que l’Ajuntament d’Albal, governat per el Psoe en ajuda de Compromis, no va fer les gestions per a convidar a la seua familia. L’inauguracio va contar en la presencia de tota la familia d’AVANT Albal i els dos regidors, com tocava.

Nostres dos regidors en l’inauguracio

AVANT va a pendre mides concretes

Ara des d’AVANT i en el respal de nostres companyers de dCIDE i Los Verdes anem a demanar als ajuntaments de Valencia, Castello i Alacant mides concretes. Estes mides son que Ignacio Echeverria tinga un carrer en una placa que recorde la seua gesta en estes poblacions. Ha de ser recordat per ajudar als demes, per donar la vida per atres persones per defendre la Llibertat. Ara que fa un any ha de ser recordat i mai oblidat i es per aixo que AVANT anem a actuar, com fem sempre.

 

 

 

Los comentarios están cerrados.